Caravan-asiantuntijat palveluksessasi

Turun Länsi-Vankkurit Oy

Kaipaatko irtiottoa arjesta? Haluatko helppoa ja huoletonta reissaamista? Haaveiletko niin mökkeilystä kuin matkailustakin?

Matkailuvaunu tai -auto tekee sen mahdolliseksi. Se on koti pyörien päällä.

Autamme toteuttamaan unelmasi. Caravan-asiantuntijat palveluksessasi.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

”Miljoona, miljoona, miljoona ruusua!
Pidin palvelua ystävällisenä, asiantuntevana ja luotettavana. Huippua!”

Minna Juuti

”Se mitä luvattiin myös piti paikkansa. Asiansa osaava henkilökunta. Auto sopii meille niin kuin hanska käteen, lyhyesti sanottuna.”

Vilho Pajunen

”Hyvä henkilökohtainen palvelu ja asenne asiakasta kohtaan.”

Tero K.

”Luotettava paikka ostaa. Suosittelen kaikille.”

Jorma R.

”Aivan erinomainen asiakaspalvelu.”

Satu Palosaari
Matti Uusilehto, Turun Länsi-Vankkurit Oy.
TARINAMME

Kaikki alkoi omasta harrastuksesta

Olemme perheyritys Turusta.

Kaikki alkoi jo lähes 50 vuotta sitten, kun Matti ja Kaarina ryhtyivät nuorena perheenä karavaanareiksi SF-numerolla 3214.

Matti toimi maanrakennusalalla kaivinkoneyrittäjänä, mutta 1990-luvun lama muutti suunnitelmat. Matti päätti vaihtaa suuntaa ja teki jotakin ennenkuulumatonta. Hän seurasi sydäntään ja perusti Turun Länsi-Vankkurit Oy:n vuonna 1993 keskellä pahinta lama-aikaa. Kaivinkoneen puikot vaihtuivat matkailuvaunuihin ja caravan-ala vei miehen mennessään.

Eikä caravantouhu vienyt vain miestä, vaan myös vaimon Kaarinan. Vuosien varrella mukaan liittyivät poika Petteri ja viimesimpänä tämän puoliso Tiina.

Alusta lähtien caravantouhu oli Matille ja Kaarinalle yhteinen harrastus ja elämäntapa, josta sitten lopulta tuli työ koko perheelle.

Petteri Uusilehto, Turun Länsi-Vankkurit Oy.
Mottomme

Se tehdään, mitä luvataan

Heti alusta asti meille on ollut tärkeää luotettava ja rehti kaupankäynti, mutkaton asiakaspalvelu, vankka osaaminen ja tietotaito.

Mottomme on aina ollut, että se tehdään, mitä luvataan.

Tietotaitoa on vuosien varrella kertynyt, sillä olemme työskennelleet samojen merkkien kanssa pitkään. Niin pitkään, että tunnemme ne kuin omat taskumme. Toiminta alkoi Kaben matkailuvaunuista. Pikku hiljaa mukaan tuli muitakin merkkejä ja valikoima laajeni matkailuautoihin.

Nykyisellään Kabe ja Adria ovat hyvä yhdistelmä, sillä valikoimat täydentävät toisiaan. Ne ovat luotettavia ja maailmalla tunnettuja merkkejä, jotka tekevät jatkuvasti kehitystyötä. Myös asiakkaamme arvostavat vankkaa kokemustamme ja tietotaitoa näiden merkkien kanssa. Asiointi on silloin helppoa ja sujuvaa. Parhaimmillaan niin helppoa, että ratkaisu löytyy, ennen kuin ehdit kissaa sanoa.

Kabe
Adria
Tiina Rantanen, Turun Länsi-Vankkurit Oy.
Tulevaisuutemme

Kehityksessä mukana

Olemme edelleen yhtä innoissamme asiakaspalvelusta kuin silloin alkuaikoinakin.

Liikkeestämme löytyy myös oma huoltokorjaamo, jossa huollamme, korjaamme ja varustelemme kaikki meiltä myytävät uudet ja käytetyt matkailuajoneuvot sekä tilaustyönä myös asiakkaiden omat matkailuvaunut ja –autot.

Tiesithän, että nyt meiltä löytyy myös caravan-tarvikkeiden verkkokauppa? Näin voit asioida entistä helpommin, mikäli tarvitset jotakin matkailuautoosi tai -vaunuusi. Valikoimamme on laaja ja monipuolinen luotettavilta valmistajilta. Jos jotain ei löydy varastosta, se tilataan.

Henkilökohtainen palvelu on meille tärkeää. Ota siis rohkeasti yhteyttä tai poikkea paikan päälle. Me autamme. Oli kyseessä pieni tai iso asia!

Kabe valtuutettu merkkihuolto
Adria valtuutettu merkkihuolto

Kaben ja Adrian
valtuutettu merkkihuolto

Matkailuajoneuvotuojat ry:n jäsen

Virallinen
Matkailuajoneuvotuojat ry:n jäsenliike

Tukesin hyväksymä
kaasuasennusliike

MITEN VOIMME OLLA AVUKSI?

Jos etsit matkailuvaunua, matkailuautoa, caravan-tarvikkeita, -laitteita, -varusteita tai varaosia, autamme mielellämme sopivimman valinnassa!
Soita 02-274 9880 ja kysy lisää!