Tilaa verkkokaupasta, nouda meiltä!

Sinulla on käytössäsi Kama Fritidin caravan-tarvikkeiden verkkokauppa.

  • Voit selata verkkokaupassa tuotteita, hintoja ja nähdä varastotilanteen.
  • Voit itse tehdä tilauksen verkkokaupassa.
  • Sinun ei tarvitse maksaa ostoksia tilatessasi eikä ostosten hintoihin lisätä rahtikuluja.
  • Tuotteet saapuvat liikkeeseemme Ruotsin varastolta kerran viikossa.
  • Ilmoitamme sinulle lähetyksen saapumisesta ja voit noutaa tilaamasi tuotteet liikkeestämme ja maksaa tuotteet vasta noudettaessa.
Caravan-tarvikkeet verkkokaupasta

Teltat ja katokset

Telttavalmistajien omilla sivuilla voit tutustua mallistoihin ja erilaisiin vaihtoehtoihin ja laajoihin lisävarustevalikoimiin. Moniin vaunumalleihin sopivia osatelttoja saattaa löytyä heti varastostamme, mutta useimmiten teltat ja telttatarvikkeet tilataan asiakkaalle vaunukohtaisesti.

Isabella, tunnettu laatumerkki Tanskasta
Svenska Tält, kokenut ja luotettava perheyritys Pohjois-Ruotsista ja yritys valmistaa erityisesti A-mittateltat yksilöllisesti vaunumallin mukaan

Caravan-tarvikkeet

Kama Fritid, Caravantukku ja Kaha ovat käyttämiämme tukkuliikkeitä, joiden sivuilta löydät monenlaisia pienempiä ja isompiakin caravantarvikkeita. Kaikkein yleisimpiä ja eniten kysyttyjä tarvikkeita löytyy heti omasta varastostamme ja sen mitä ei liikkeestä löydy, voimme tilata asiakkaalle kunkin oman tarpeen mukaan. Tilaa Kama Fritid -verkkokaupasta ja nouda meiltä – ilman rahtimaksua!

Caravantukku
Kaha

Kaben ja Adrian varaosat

Jos tarvitset merkki- ja mallikohtaisia varaosia Kaben tai Adrian matkailuvaunuun tai –autoon, voimme tilata ne sinulle suoraan tehtaan varastosta. Oikeat varaosat etsitään aina valmistenumeron perusteella. Kun siis kysyt jotakin varaosaa, ota aina esille ajoneuvosi rekisteröintitiedoissa mainittu valmistenumero.

Lämmitysjärjestelmät

Vaunuissa ja autoissa käytettävien Alden ja Truman lämmitysjärjestelmien maahantuonnista vastaa CaravanTukku Oy, jonka sivuilta löytyvät kaikki Alden ja Truman laitteet, varaosat ja tarvikkeet. Sivuilta löytyvät myös kaikkien laitteiden suomenkieliset käyttöohjeet ja huoltoverkoston yhteystiedot.

Caravan-tukku – Alde ja Truma

Kylmälaitteet, ikkunat, ovet, ilmastointi­järjestelmät ja näihin liittyvät varaosat, lisävarusteet ja tarvikkeet

Dometic on tunnettu tuotemerkki, joka valmistaa monissa vaunu- ja automalleissa käytettyjä ilmastointi- ja kylmälaitteita, ikkunoita, ovia jne. sekä näihin liittyviä varaosia, lisävarusteita ja tarvikkeita.

Dometic

Autonhoitotuotteet

Prescon valikoimiin kuuluvat ammattikäyttöön tarkoitetut autonhoitotuotteet, jotka soveltuvat hyvin myös matkailuvaunujen ja –autojen hoitoon.

Presco 

ETSITKÖ TELTTAA, TARVIKKEITA, VARUSTEITA TAI VARAOSIA?

Autamme mielellämme juuri sinun autoosi tai vaunuusi sopivien varusteiden hankinnassa!
Soita 02-274 9880 ja kysy lisää!

Palvelemme Sinua kaikissa matkailuajoneuvon hankintaan, vaihtoon, varusteisiin, huoltoon tai korjauksiin liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä!

Matti Uusilehto, Tj
Matti Uusilehto, Tj
(02) 274 9880
Kaarina Uusilehto
Kaarina Uusilehto
(02) 274 9880
Petteri Uusilehto
Petteri Uusilehto
(02) 274 9880
Tiina Rantanen
Tiina Rantanen
(02) 274 9880