Poikkeusjärjestelyjä
Uudet matkailuvaunut
Uudet matkailuautot
Käytetyt matkailuvaunut
Käytetyt matkailuautot
Varusteet ja tarvikkeet
Huolto, korjaukset ja asennukset
Ota yhteyttä!

Poikkeusjärjestelyjä

Korona-ajan järjestelyt

Olemme huomioineet terveysviranomaisten antamat korona-ajan ohjeistukset liikkeemme toiminnassa ja toivomme myös asiakkaidemme noudattavan seuraavia toimintaperiaatteita molemminpuolisen turvallisen asioimisen takaamiseksi:

1. Ethän tule asioimaan liikkeessä, mikäli Sinulla on flunssan oireita. Mekään emme tule töihin ja palvelemaan teitä sairaana.
2. Pesethän kätesi ennen liikkeessä asioimista. Meillä on käytettävissä käsienpesupaikka ja pesemme itsekin käsiämme ahkerasti.
3. Käytäthän liikkeeseen tullessasi käsidesiä, jota meillä on tarjolla heti sisäänkäynnin yhteydessä. Mekin huolehdimme omien käsiemme puhtaudesta.
4. Pidäthän turvaväliä liikkeessä asioidessasi. Meillä on liikkeessä väljää tilaa, joten turvavälien huomioiminen on mahdollista meillä molemmin puolin. Voimme hoitaa kaikkia kaupankäyntiin liittyviä asioita tarvittaessa myös ulkona.
5. Olemme varautuneet käyttämään myös suojamaskeja tarvittaessa.

Pidämme liikettä avoinna vain arkisin klo 9 – 17.

Mikäli et pääse asioimaan aukioloaikana, voimme tarvittaessa sopia erikseen asioinnista muuna kuin aukioloaikana. Poikkeustapauksissa pyydämme soittamaan hyvissä ajoin etukäteen ja sopimaan tapaamisesta erikseen.

Kaikki ajankohtaiset

Kiinnostaisiko tämä artikkeli myös kaveria? Laita jakoon!