Maaliskuun ajankohtaiset

Kevät on jo pitkällä ja menojalka vipattaa monella kohti seuraavan caravan-kauden reissuja. Hurjimmat ovat koko talvenkin reissanneet maata ristiin rastiin ja ulkomaillakin. Kelpaa ainakin Kaben ja Adrian vehkeillä reissata ja niissä asustella talvenkin pakkasissa, kun lämmitykset, ilmanvaihdot ja eristykset ovat kunnossa.

Jos suunnittelet aivan uuden ajoneuvon ostoa ennen kesää, niin liikkeemme pihalta löytyy heti luovutukseen hienoja Kaben vaunuja ja joitakin Adrian malleja myös. Vuosimallin 2023 vaunuihin olemme laittaneet reippaat vuosimallialennukset, joten nyt kannattaa tulla katsomaan ja kauppoja hieromaan. Jos varastostamme ei löydy kaipaamaasi mallia, niin aina voimme selvitellä, olisiko Suomen tai pohjoismaiden varastolistoilla saatavilla sinua kiinnostava vaunu tai auto. Kevätmyyntiin on kyllä varauduttu ja  suosituimpia vaunuja ja autoja on tilattu ns. myyntilistoille.

Kaikki varastossamme olevat käytetyt vaunut on talven aikana huollettu ja siivottu luovutuskuntoon ja voimme ne nopeallakin aikataululla saada ostajan käyttöön. Katsastukset teemme kuitenkin aina vasta myyntihetkellä. Vaunujen kuljetuksesta asiakkaalle voidaan myös aina sopia kaupanteon yhteydessä erikseen noin 100 km säteellä Kaarinasta.

Osamaksukorot ovat hiukan laskeneet, joten rahoitusta hankintoihin on nyt saatavilla alle 5 % kiinteillä koroilla ja kohtuullisilla kuluilla (190 / 9 euroa). Voimme aina tehdä rahoituslaskelman ja -hakemuksen ennen kaupan tekoa, jotta voit varmistaa rahoitusmahdollisuudet ja rauhassa punnita vaihtoehtoja.

Juuri nyt on myös oikea aika suunnitella esimerkiksi teltta- ja kalustehankintoja ensi kesälle. Kaman verkkokaupasta löytyvät helposti kaikki Isabellan ja Venturan teltat ja valtava valikoima kaikenlaista tarpeellista retkeilyyn. Verkkokaupoasta näet hinnat ja saatavuuden sekä tarpeelliset tuote- ja materiaalitiedot. Autamme aina tarvittaessa sopivan teltan löytämisessä. Soita ja kysy rohkeasti, jos joku asia askarruttaa. Kauttamme saat tilatuksi myös Svenska Tältin kaikki teltat ja katokset, jotka tehdään käsityönä ja vaunu- tai autokohtaisesti sovitettuina.

Huollon työkalenteri täyttyy hurjaa vauhtia, kun vakioasiakkaat varaavat omat huoltoaikansa jo syksyn puolella. Jos sinulla on tarpeita huollolle tai lisävarusteasennuksille vielä ennen kesää, ota pikimmiten yhteyttä ja varaa oma aikasi soittamalla 02 274 9880. Varusteasennuksista voit myös laittaa tarjouspyynnön sähköpostiin turun@lansivankkurit.com , niin Petteri tutkii ja vastaa, kunhan huoltohallin töiltään ehtii. Kerro tarpeesi ja suunnitelmasi sekä ajoneuvosi tiedot (valmistenumero ja rekisteritunnus) mahdollisimman tarkasti, niin saat tarjouksen sopivasta tarvikkeesta ja asennustyöstä. Muistathan, että uuden vaunun tai auton kosteustakuun voimassaoloaikana kaikki lisävarusteasennukset on tehtävä vaunun tai auton valmistajan valtuuttamassa merkkiliikkeessä, jotta takuu säilyy. Teemme siis  kosteustakuun voimassaoloaikana asennuksia vain omien myyntimerkkiemme Kaben ja Adrian vaunuihin ja autoihin.

Kiinnostaisiko tämä artikkeli myös kaveria? Laita jakoon!