Vuoden 2021 mallistojen myynti on alkanut
Uudet matkailuvaunut
Uudet matkailuautot
Käytetyt matkailuvaunut
Käytetyt matkailuautot
Varusteet ja tarvikkeet
Huolto, korjaukset ja asennukset
Ota yhteyttä!

Vuoden 2021 mallistojen myynti on alkanut

Lahden Caravanmessut on perinteisesti ollut caravanalan vuosittainen päätapahtuma, jossa kaikki matkailuajoneuvovalmistajat ovat päässeet esittelemään seuraavan mallivuoden uutuudet ja valikoimat. Tämän poikkeusvuoden osalta Lahden Caravanmessut on kokonaan peruttu ja mallistojen esittely tapahtuu siten pääosin valmistajien nettisivujen kautta. Myös Kaben ja Adrian sivuille saadaan lähiaikoina uutta materiaalia koskien vuoden 2021 mallistoja.

Messujen perumisesta huolimatta 2021 mallistojen myynti on jo alkanut. Hinnastot ja esitemateriaalit valmistuvat pikapuoliin ja niihin pääsee tutustumaan heti, kun ne julkaistaan tehtaiden nettisivuilla. Matkailuajoneuvokauppa on käynyt poikkeusoloista huolimatta tai juuri niiden ansioista tänä vuonna ennätyksellisen vilkkaasti. Tämä tarkoittaa sitä, että tehtaat myyvät uutta mallistoa jo vilkkaasti ja tuotantosarjat täyttyvät nopeaa tahtia.

Mikäli suunnittelet uuden Kaben tai Adrian hankintaa, on nyt juuri oikea aika ryhtyä tuumasta toimeen ja tulla hieromaan kauppoja. Alkusyksyllä kun tilaa tehtaalta itselleen mieluisan matkailuajoneuvon voi olla varma siitä, että sellaisen ehtii ennen seuraavaa kesäkautta saada.

Tilausajat saattavat olla pitkät mallista riippuen.

Vaikka emme ”messuile” nyt syyskuussa, on sekä Kabella että Adrialla kuitenkin ”messutarjouksia” erilaisista lisävarusteista. Näistä tarjouksista annamme lisätietoja tarkemmin kaupanteon yhteydessä ja ne ovat voimassa lokakuun loppuun mennessä tehtyihin kauppoihin / tilauksiin.

Ota siis heti yhteyttä, jos sinulla on suunnitelmia uuden ajoneuvon hankinnasta.

Kaikki ajankohtaiset

Kiinnostaisiko tämä artikkeli myös kaveria? Laita jakoon!

Turun Länsi-Vankkurit logo