Uutta mallistoissa 2023
Uudet matkailuvaunut
Uudet matkailuautot
Käytetyt matkailuvaunut
Käytetyt matkailuautot
Varusteet ja tarvikkeet
Huolto, korjaukset ja asennukset
Ota yhteyttä!

Uutta mallistoissa 2023

Meillä oli mahdollisuus elokuun lopulla osallistua Kaben ja Adrian tehdaskokouksiin Ruotsissa. Tehtaat esittelivät kuluneen mallivuoden 2022 tuotantoon, materiaalihankintoihin ja hinnoitteluun liittyneitä ennen näkemättömiä ongelmia. Näitä aiheuttivat koronapandemian ja Ukrainan sotatilanteen mukanaan tuomat moninaiset vaikutukset. Tehtailla katsotaan kaikista koetuista haasteista huolimatta tulevaisuuteen ja monia uutuuksia esiteltiin mallivuodelle 2023.

Kabelta on tulossa uusia malleja ja esillä olivat mm. todellinen ympärivuotiseen käyttöön aidosti soveltuva kapea reissuvaunu Estate 470 GLE erillisvuoteilla. Royal-sarjaan on tulossa uusi pohjaratkaisu 600 CXL KS, jossa on upea suuri sohvaryhmä, L-keittiö, parivuode ja mahdollisuus erilliseen suihkutilaan. Kabe tuo markkinoille myös MB-alustaisen puoli-integroidun automalliston TM 750, joka on rekisteröitävissä 3.500 kg:n kokonaispainolle. Muutoinkin Kabe-autojen mallisto rakentuu pääosin Mersun alustoille. Kabe investoi myös isosti lisätäkseen autotuotatoaan uusilla tuotantolinjoilla.

Adria on uudistanut mallivuodelle 2023 vaunuista erityisesti Altea-malliston vastaamaan kevyiden ja edullisten kesäreissuvaunujen tarpeeseen ja joissa on monia toimivia pohjaratkaisuja myös lapsiperheille. Automallistossa Adria tuo markkinoille huippuhienon MB-alustaisen integroidun Super Sonicin ja muihinkin mallisarjoihin mersualustaisia uutuuksia. Autotuotantoon etsitään jatkossa uusia vaihtoehtoja perinteisen Fiatin rinnalle.

Tehtaiden mallivaihtoehtoja ei ole 2023 supistettu vaan valikoimaa löytyy edelleen joka tarpeeseen. Tämä merkitsee kuitenkin sitä, että kaikkia mallisarjoja ei valmisteta useita kertoja tuotantovuoden aikana. Tästä johtuen asiakkaiden on syytä ryhtyä hyvissä ajoina tilaamaan itselleen sopivaa vaunu- tai automallia, jos mielii saada sellaisen käyttöönsä ensi vuoden matkailukaudelle. Mitä aikaisemmin on asian kanssa liikkeellä, sitä varmemmin voi itselleen saada haluamansa mallin omilla valikoiduilla varustuksilla. Syyskuun aikana sekä Kaben että Adrian hinnastot vahvistuvat ja kauppoja ja tilauksia voidaan niiden pohjalta tehdä.

Tervetuloa kaupoille ja kyselemään uutuuksista ! Vastamme kaikkiin kysymyksiinne parhaamme mukaan ja mikäli emme jotakin tiedä, otamme siitä taatusti selvää !

 

 

Kaikki ajankohtaiset

Kiinnostaisiko tämä artikkeli myös kaveria? Laita jakoon!