Uusia tuulia ja muuttosuunnitelmia
Uudet matkailuvaunut
Uudet matkailuautot
Käytetyt matkailuvaunut
Käytetyt matkailuautot
Varusteet ja tarvikkeet
Huolto, korjaukset ja asennukset
Ota yhteyttä!

Uusia tuulia ja muuttosuunnitelmia

Koronan aiheuttamista poikkeusoloista huolimatta kauppa on käynyt koko kevään ja kesän ajan vilkkaasti ja kiitämme kaikkia vanhoja ja lukuisia uusia asiakkaitamme luottamuksesta ja mukavista kohtaamisista. On ollut ilo palvella teitä kaikenlaisissa caravan-asioissa.

Kaikki liikkeessämme asioineet ovat huomanneet, että täällä sataman kupeessa ja Turun Linnan ympäristössä tapahtuu suuria mullistuksia ja meidänkin liikkeemme ympärille on rakentunut hurjaa vauhtia laaja uusi asuntoalue. Olemme käyneet asiakkaiden kanssa vilkasta keskustelua liikkeemme tulevaisuuden suunnitelmista.

Liikkeemme toiminta jatkuu edelleen, vaikka liikepaikkamme tuleekin vaihtumaan. Muutamme vuoden vaihteen tienoilla uusiin tiloihin ja ajankohta muutolle on näin paras mahdollinen, kun toiminta silloin on muutoinkin hiljaisempaa.

Tiedotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme tarkemmin uudesta osoitteesta ja muuttoaikataulusta myöhemmin syksyllä.

Nyt kannattaakin tilata uutiskirjeemme, koska sitä kautta saamme mahdollisimman helposti välitettyä ajankohtaista tietoa mm. liikkeen muuttoaikatauluista, mallisto- ja varusteuutuuksista jne:

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeessä saat ajankohtaista tietoa matkailuajoneuvoista!

Antamiasi tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille!

Olemme myös viimein uusineet nettisivumme. Toivomme, että löysit sivuiltamme etsimäsi asiat.

Otamme mielellämme vastaan palautetta uusista sivuistamme. Voit lähettää palautteen vaikkapa täältä >

Kaikki ajankohtaiset