Muutto on tehty ja uudet tilat on nyt avattu
Uudet matkailuvaunut
Uudet matkailuautot
Käytetyt matkailuvaunut
Käytetyt matkailuautot
Varusteet ja tarvikkeet
Huolto, korjaukset ja asennukset
Ota yhteyttä!

Muutto on tehty ja uudet tilat on nyt avattu

Syksyn mittaan löysimme viimein meille sopivat uudet tilat aivan Kaarinan keskustan tuntumasta ja hyvien yhteyksien varrelta osoitteesta Voivalantie 18.

Muuttoruljanssi oli melkoinen, kun lähes 30 vuotta oli toimittu samassa paikassa. Muutto tehtiin joulukuun aikana ja ajankohta oli liikkeen normaalin toiminnan kannalta mitä parhain. Kelitkin suosivat muuttoa, kun säästyimme isommilta lumisateilta.

Loppiaisen jälkeen 7.1.2021 on nyt uusi liike avattu ja kaikki sen verran järjestyksessä, että voidaan normaalisti taas toimia ja asiakkaita palvella. Isompia avajaishulinoita emme nyt tässä koronatilanteessa voi järjestää, mutta liike on auki arkisin 9 – 17  ja kaikki vanhat ja uudet asiakkaat ovat erittäin tervetulleita asioimaan liikkeessä viranomaisten koronaohjeet huomioiden.

Kokonaan uusitusta  Kama Fritid-tarvikemyymälästämme saat yleisimmät caravan-tarvikkeet heti myymälästä ja Kama Fritidin verkkokaupan kautta tilaukset onnistuvat helposti ilman rahtikuluja ja saapuvat liikkeeseen viikkokuorman mukana.

Huoltohalli on erittäin tilava ja valoisa. Huolto-, korjaus- ja asennuspalveluita teemme edelleen vain ajanvarauksella. Viimeistään huhtikuussa huoltokalenteri täyttyy  äärimmilleen asiakasvarauksista ja myymiemme ajoneuvojen luovutushuolloista ja varustelutöistä. Varaa siis oma aikasi hyvissä ajoin ! Kiireisimpään aikaan huhti – kesäkuussa jonot vapaisiin huolto- ja varusteluaikoihin ovat tilanteesta riippuen yli kuukauden mittaisia.

 

 

 

Kaikki ajankohtaiset

Kiinnostaisiko tämä artikkeli myös kaveria? Laita jakoon!