Kaben ja Adrian mallistojen myyntitilanne
Uudet matkailuvaunut
Uudet matkailuautot
Käytetyt matkailuvaunut
Käytetyt matkailuautot
Varusteet ja tarvikkeet
Huolto, korjaukset ja asennukset
Ota yhteyttä!

Kaben ja Adrian mallistojen myyntitilanne

Mikäli suunnittelet nyt uuden Kaben tai Adrian hankintaa, on juuri oikea aika ryhtyä tuumasta toimeen ja tulla hieromaan kauppoja vuoden 2022 mallistosta. Tilausajat saattavat nyt olla pitkiä mallista riippuen.

Lahden Caravanmessut on perinteisesti ollut caravanalan vuosittainen päätapahtuma, jossa kaikki matkailuajoneuvovalmistajat ovat päässeet esittelemään seuraavan mallivuoden uutuudet ja valikoimat. Vuoden 2020 osalta Lahden Caravanmessut peruttiin ja mallistojen esittely tapahtui siten pääosin valmistajien nettisivujen kautta. Vuoden 2021 messujen järjestäminen on vielä pohdinnan alla.

Matkailuajoneuvokauppa on käynyt poikkeusoloista huolimatta tai juuri niiden ansiosta tänä vuonna ennätyksellisen vilkkaasti. Tämä tarkoittaa sitä, että sekä Kaben että Adrian tehtaat  ovat myyneet vuoden 2022 malliston pääosin käytännössä jo kokonaan. Joitakin yksittäisiä malleja saattaa vielä olla tuotannossa vapaana, joten kannattaa aina tiedustella tilannetta. Nyt myydään jo kovaa vauhtia vuosimallistoa 2023.

Ota siis heti yhteyttä, jos sinulla on suunnitelmia uuden ajoneuvon hankinnasta.

Kaikki ajankohtaiset

Kiinnostaisiko tämä artikkeli myös kaveria? Laita jakoon!