Kaben ja Adrian 2022 mallistojen myynti
Uudet matkailuvaunut
Uudet matkailuautot
Käytetyt matkailuvaunut
Käytetyt matkailuautot
Varusteet ja tarvikkeet
Huolto, korjaukset ja asennukset
Ota yhteyttä!

Kaben ja Adrian 2022 mallistojen myynti

Mikäli suunnittelet nyt uuden Kaben tai Adrian hankintaa, on viimeistään aika ryhtyä tuumasta toimeen ja tulla hieromaan kauppoja niistä matkailuvaunuista, joita pikku hiljaa saamme tehtaalta myyntiin asti.

Matkailuajoneuvokauppa on käynyt poikkeusoloista huolimatta tai juuri niiden ansiosta ennätyksellisen vilkkaasti. Tämä tarkoittaa sitä, että sekä Kaben että Adrian tehtaat  ovat myyneet vuoden 2022 malliston jo kokonaan. Uusia tehdastilauksia ei ole mahdollista enää 2022 mallistoon tehdä. Nyt myydään jo kovaa vauhtia vuosimallistoa 2023.

Tehtaat ovat kärsineet koronan aiheuttamista ongelmista laajasti, kun monista valmistukseen tarvittavista materiaaleista on ollut pulaa. Tämä on näkynyt erityisesti autotuotannoissa, jossa ongelmana on ollut Fiatin alustojen saatavuus. Mm. Kabe joutui peruuttamaan kokonaan vuosimallistosta 2022 Fiat-alustaisten matkailuautojen tuotannon alustoihin liittyneen epävarmuuden ja viivästymisten vuoksi. Tehtailla on ollut myös koronan aiheuttamia ongelmia työvoiman kanssa ja tämäkin viivästyttää suunniteltua tuotantoa.

Joitakin Kaben vaunuja on jo saapunut varastoon myytäväksi ja lisää o n tulossa sekä Kabelta että Adrialta. Kysy tarkemmin tulossa olevista malleista.

Kabe mallistoesitteet löydät Kaben tehtaan sivuilta kabe.se/fi/esite/

Adrian malllistoesittelyt löytyvät Adrian tehtaan sivuilta  https://fi.adria-mobil.com/

Kaben ja Adrian hinnat ovat nousseet jo useamman kerran vuosimalliston 2022 osalta. Voimassa olevista hinnastoista saat tarkempia tietoja kysymällä.

 

Kaikki ajankohtaiset

Kiinnostaisiko tämä artikkeli myös kaveria? Laita jakoon!